Ve středu 19.11.2014 otevíráme již třetí řeznictví v Praze. Věříme, že Vás a nejen Vás nový styl řeznictví, dobrůtky od nás jihočechů zaujmou a budete spokojeni s bohatou a čerstvou nabídkou hovězího a vepřového masa z jihočeských farem...
Celý článekOcenění Česká a Dětská chuťovka máme už doma
Slavnostní vyhlášení výsledků 6. ročníku soutěže o značku Dobrý tuzemský potravinářský výrobek Česká chuťovka 2014 a Dětská chuťovka 2014 se konalo ve středu 22. října v Senátu Parlamentu České republiky. Stejně jako v předchozích letech, tak i...
Celý článekV souladu s tradicí i přírodou
Řeznické řemeslo má v Písku velmi pestrou a bohatou historii. Písečtí řezníci měli svůj cech a používali cechovní pečeť s letopočtem 1641. Není tedy divu, že zde byl už v 50. letech minulého století postaven jeden z prvních moderních závodů na...
Celý článekO nás
Masokombináty v Písku a v Poličce opouštějí značku ZŘUD.
Celý článek11 výrobků je držitelem certifikátu Český výrobek garantováno PKČR
Na mezinárodní výstavě Země živitelka v Českých Budějovicích v rámci slavnostního zahájení Národních dožínek převzal výrobní ředitel Josef Grůbr certifikáty Český výrobek garantováno „PKČR“...
Celý článekHoštické párky opět uspěly
Na výstavě Země živitelka 2014 se v pátek 29.8.2014 vyhlašovala soutěž Zlatý klas a náš výrobek obhájil své již dva získané certifikáty – KLASA a Dětskou...
Celý článekŘEZNICTVÍ MÚÚÚ NOVĚ na Karlově náměstí v Praze
Po ŘEZNICTVÍ MÚÚÚ v Klatovech a na Tylově náměstí v Praze otevíráme další nové řeznictví na Karlově náměstí v Praze. Poznejte, co je to POSVÍCENÍ KAŽDÝ DEN...
Celý článekHoštická klobása je nejlepší
Na českobudějovickém Výstavišti proběhlo vyhlášení vítězů osmého ročníku Chutná hezky.Jihočesky. Hoštická klobása získala 1. místo v kategorii Masné výrobky trvanlivé...
Celý článekFarmářské špekáčky vítězové v TEST DNES
Svět potravin ve spolupráci s deníkem Mladé fronty dnes testovalo 15 druhů špekáčků a právě naše Farmářské špekáčky v tomto testu obstály...
Celý článek